Yvette
Brikkies kinderopvang facebook
Wie zijn wij:

Ik ben Marieke Brik, eigenaresse van Brikkies kinderopvang.

Verschillende jaren ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2014 heb ik mijn eigen gastouderopvang. Al die tijd had ik als droom om ooit mijn eigen kinderopvang te starten. Het werken met kinderen vind ik het leukste wat er is, kinderen zijn ongeremd, eerlijk en spontaan. Ze te verzorgen en te ondersteunen op de weg naar zelfstandigheid geeft heel veel voldoening. Elke dag is anders en het is bijzonder om kinderen nieuwe dingen te mogen leren. Het is mooi om de ontwikkeling van een kleine baby totdat zij de leeftijd hebben bereikt om naar de basisschool te gaan, mee te maken. De band die ik met kinderen opbouw vind ik bijzonder en waardevol en daarom ben ik steeds bezig met het zoeken naar manieren waarop kinderen zich zo goed en veilig mogelijk kunnen ontwikkelen in een inspirerende omgeving.

Ik wilde graag een stap verder maken om nog meer te kunnen voldoen aan een betere opvang voor elk kind. Per 2019 open ik mijn deuren als kinderopvang. Een mooi nieuw pand helemaal ingericht voor kinderen, met daarbij een prachtige ruime ontdektuin waarin kinderen voldoende uitdaging en ruimte hebben zich te kunnen te bewegen, te ontdekken en te spelen. Een droom die uit komt!

Ik ben Yvette Huismans, pedagogisch medewerker bij Brikkies Kinderopvang.

Woonachtig in Heesch, getrouwd en moeder van 2 kindjes.

Met inmiddels 10 jaar werkervaring binnen de kinderopvang heb ik veel kennis op mogen doen en mezelf tot onder andere babyspecialist binnen de kinderopvang ontwikkeld. Het allermooiste aan werken in de kinderopvang vind ik dat ik de vertrouwenspersoon voor een kind mag zijn. Samen een band opbouwen en een veilige basis bieden. Ieder kind zien en ontdekken waar zijn/haar behoeften liggen. Daarop inspelen op originele manieren en het kind zien groeien, bloeien en ontwikkelen. De oprechte lach en dankbaarheid van het kind is het mooiste wat je daarvoor terugkrijgt.

Brikkies Kinderopvang kiest bewust voor een kleinschalige groep en is daardoor in mijn ogen uniek. Door deze werkwijze is er rust en veel ruimte voor ieder kind. De mogelijkheden die Brikkies met haar buitenruimte en natuurtuin biedt zijn geweldig. Het heeft een positieve invloed op het kind en geeft veel mogelijkheden om zijn zelfstandigheid te ontwikkelen alsook zijn creativiteit. Dat is waar ik volledig achter sta.

Hoi! Ik ben Debbie Corssmit en woon in Nistelrode.

Ik ben getrouwd met Thieu en samen hebben wij 2 eigenwijze dochters : Cleo en Luus, die inmiddels allebei op het voortgezet onderwijs zitten. Ik sport een paar keer per week, ga graag borrelen met vrienden, maar ben ook een echte huismus. Gezelligheid en humor vind ik belangrijk, zowel in mijn privéleven als op het werk.

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang, voornamelijk in de leeftijd van 0-4 jaar. Ik vind het mooi om hen te helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling, ze te zien (op)groeien en te zien hoe hun karakters vorm krijgen. Elk kind is uniek en juist dat is wat dit werk zo leuk maakt!

Kinderen leren door te spelen, te ontdekken, te proberen en natuurlijk van elkaar. Wij zijn dagelijks bezig om hen uit te dagen, nieuwsgierig te maken naar nieuwe of onbekende dingen, maar vooral: maken we er een gezellige dag van samen. Doordat we bij Brikkies kleinschalige opvang bieden, voelt het huiselijk aan en is er veel ruimte en aandacht voor alle kinderen. De prachtige ruime tuin is echt de kers op de taart.

Ik ben Fien, pedagogisch medewerker bij Brikkies kinderopvang.

Ik woon samen met Knud in Uden. Met veel plezier werk ik al een aantal jaren in de kinderopvang. Werken met kinderen, daar krijg ik energie van! Het is heel bijzonder om kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen op hun eigen manier. Wat een genot om die blije snoetjes te mogen zien. Daardoor vind ik het werk wat ik mag doen ook heel dankbaar en ben ik trots dat ik als pedagogisch medewerker een bijdrage mag leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Ik ben enthousiast, zorgzaam en werk vanuit mijn hart. Daarnaast vind ik humor ook belangrijk. Dit zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid, iets wat ook het veilige gevoel stimuleert!

Brikkies kinderopvang

Rembrandtstraat 12

5384 LH Heesch

06 30297783

info@brikkieskinderopvang.nl

www.brikkieskinderopvang.nl

emmer schepje